13 Mayıs 2011 Cuma

Kupanın adı BEŞİKTAŞ!

  Beşiktaş Uefa liginde,Süper lig'de ve Türkiye kupasında mücadele veriyordu. Uefa'dan grup maçından sonra elenerek son buldu, Lig'de istediği futbolu bulamayan Beşiktaş tek ümidi Türkiye kupası kalmıştı ve onuda mutlu sona ulaşarak güzel bir futbolla kupayı aldı.
  Beşiktaş,Ziraat Türkiye kupası finalinde İstanbul Büyükşehir Belediye'yi penaltı atışları sonucunda 6-5 mağlup ederek kupaya uzandı. Siyah-beyazlılar, kupayı müzesine götürerek Avrupa biletini de kaptı. Kartal, maçın ilk devresini 33. dakikada Ricardo Quaresma'nın şık golüyle 1-0 önde kapadı. 54. dakikada penaltıdan İbrahim Akın karşılaşmaya denge getirdi: 1-1. 68'de Gökhan Ünal durumu 2-1 yaptı.
Simao sonucu belirledi
SİYAH-beyazlılar, 78. dakikada Tomas Sivok'un kafa golüyle maça denge getirdi: 2-2. Normal süre 2-2 eşitlikle sonuçlanırken, 30 dakikalık uzatmalardan da gol çıkmayınca seri penaltı atışlarına gidildi. Belediye'den Cihan ve Metin penaltıdan yararlanamadı. Beşiktaş'ta ise sadece Hilbert penaltıyı kaçırırken, Simao, son penaltıyı gole çevirerek maçın sonucunu tayin etti: 6-5.

Beşiktaş Türkiye kupasını alarak Avrupa yoluna ön eleme maçınıda aşarak devam edicek...





(http://www.bjk.com.tr/ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder