6 Kasım 2011 Pazar

Fenerbahçe'de Acı Son

Süperligde 327 gündür kaybetmeyen Fenerbahçe Alex'ten yoksun olarak çıktığı maçta Sivasspor'a 2-0 yenilerek namağlup unvanını yitirdi.Deplansamanda rekora doğru giden Fenerbahçe seriyi Sivasla bozdu.
Maçda ,Fenerbahçe’nin isteksizliğinin de payı büyüktü. Sarı-Lacivertliler’e, alışılan pas trafiğini gösterme şansı tanımayan Yiğidolar, fizik gücü ile oyuna ağırlığını da koyunca orta sahayı tamamen fethetti.
Goller ise 37’de Pedrial’in pasında ofsayt durumundaki Eneramo, çaprazdan topu ağlara gönderdi: 1-0. 72’de Eneramo’nun aşırtma pasıyla defansın arkasında topla buluşan Grosicki, Volkan’ı avladı: 2-0.
Fenerbahçe bu yenilgiyle rakimlerine şans tanıdı fazla puan farkı olmadığı için Lig'de ilerleyen günlerde takımlar birbirleriyle kapışcaklar gibi görünüyor.
Bu maçın arkasından basında şu şekil esprili manşetler atıldı;
Kentte yayımlanan gazeteler, Sivasspor'un Fenerbahçe'nin 27 maçlık yenilmezlik serisine son vermesini, birbirinden çarpıcı başlıklarla okuyucularına duyurdu.

Memleket Sivas Gazetesi, Fenerbahçe galibiyetini ''Yenilmez Miş!'' başlığıyla manşetten okuyucularına duyurdu. Anadolu Gazetesi ise ''Biz Şikeci Değiliz, Feneri de Yeneriz'' başlığını kullandı. Yeniülke Gazetesi, ''Yiğido'dan çifte bayram'', ''İtinayla seri bozulur'' ve ''Fener'i söndürdük'' başlıklarıyla galibiyeti okuyucularıyla paylaştı
Hürdoğan Gazetesi, ''Fener'i 4 Eylül'de bozduk!'', 4 Eylül Güneşi ''Fenerbahçe'de a'rıza' çıktı'', Gazete Sivas ''Sivas'ta Kanarya Avı'', Pusula Haber ise ''Sivas, Fener'i Söndürdü'' başlıklarını tercih etti.

''İyi bayramlar'' başlığını kullanan Olay Gazetesi, Sivasspor'un Fenerbahçe'yi yenerek taraftarına bayram hediyesi verdiğini belirtti. Bizim Sivas Gazetesi ise ''Fener'e Çalım-bay'' başlığını kullanarak, Sivasspor'un futbol resitali yaşatarak, Fenerbahçe'nin namağlup unvanına son verdiğini vurguladı.

Hakikat Gazetesi de ''Sivas Kurbanı Erken Kesti'' başlığıyla Sivasspor'un Fenerbahçe'yi yenerek taraftarına çifte bayram yaşattığını belirtti. Demokrat Gazetesi ise galibiyeti ''Çifte Bayram'' başlığıyla duyurdu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder