29 Ekim 2011 Cumartesi

1-0 Olsun Fırtına'nın olsun

  Şampiyonluk iddası olan ve taraftarınında desteğiyle maçlara çıkan Trabzon'nun geçen seneki son anda şampiyonluğu kaçırmasından dolayı her maça final maçı havasında çıkması gerekdiğini farkında... Ligde günün en zorlu maçında Trabzonspor, Gaziantepspor'u uzatmaların son saniyelerinde Halil'in attığı  golle devirdi
  Maça ev sahibi ekip fırtına gibi başladı. Muhammed'in nefis rövaşatasını Tolga köşeden çıkardığında henüz 30. saniyeydi. Rakip yarı sahada müthiş bir pres sergileyen Gaziantepspor karşısında Trabzonspor oldukça bocaladı.
  Ardından maçta tempo giderek artmaya başladı. Her iki takım da hücumu düşününce top bir o kalede bir bu kalede görünmeye başladı. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi.İkinci yarıya hızlı başlayan taraf ise konuk Trabzonspor oldu.
 Maçta kalan dakikalar da karşılıklı akınlar ve 3 puan çabalarıyla geçti ancak her iki takım da bunu başaramadı. Ta ki 90+3'ün son saniyelerine kadar. Henrique ile verkaça giren Halil Altıntop, Gaziantepspor savunmasının arkasına sızdı ve  Karcemarskas'ın yanından topu ağlara bırakıverdi!
 Halil bu sezonki ilk golünü atmıştı ama kelimenin tek anlamıyla maçın kahramanı olmuştu!
Trabzonspor ise 2 haftalık beraberlik serisinin ardından puanını 16'ya çıkardı.







 (www.ligtv.com.tr )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder