22 Ekim 2011 Cumartesi

Trabzon Bursa'da kardeş payıyla yetindi

 Spor Toto Süper Lig'in şampiyonluk adaylarından Bursaspor ile Trabzonspor 1-1'lik beraberlikle puanları paylaştı.
 Son resmi maçlarını kaybeden iki takımın mücadelesi moral açısından büyük önem taşıyordu. Geçen hafta Galatasaray'a yenilen Bursaspor, kazanıp morak bulmak isterken, CSKA karşısında dağılan Trabzonspor da zirveden uzak kalmamak amacındaydı.Mücadeleye Trabzonspor, daha diri başlasa da 10. dakikanın ardından ev sahibi ekip dengeyi sağladı ve kanatlardan etkili ataklar geliştirmeye başladı.
51. dakikada Ozan'ın yıkılmayarak geliştirdiği atakta arka direğe yapılan ortaya çok iyi yükselen Sestak'ın vuruşunda top önce direğe, ardından da Tolga'ya çarparak ağlara gitti. Golün sonrasında kontrolü bırakmayan yeşil beyazlılar hızlı ataklarla etkili olmaya çalıştı ancak son paslardaki etkisizlik gol bulmalarını engelledi.
70. dakikada bordo mavililer, beraberliği buldu. Serdar Aziz'in kısa düşen geri pasını yakalayan Burak, Carson'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Süleyman Abay, penaltı noktasını gösterirken, atışı kullanan Burak golü atarak skora dengeyi getirdi.
 İkinci yarı ise ev sahibi için iyi başladı. Çok fazla gol pozisyonları yarattılar.
Kalan 20 dakikada iki takım da gol bulamadı ve mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi. Böylece yeşil beyazlılar, 10 puana yükselirken, Trabzonspor haftayı 12 puanla tamamlamış oldu.İki takım için yeterli olmayan bir puan alsada şampiyonluk yarışları devam ediyor...


http://www.sporx.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder